KALENDER - binnenkort

• Wij zijn een Kweetet.be school!
  • Wij zijn een bingel.be school!

Wies Wijzer op Facebook

pagesHeb je geen Facebook-account maar wil je toch op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Klik dan op volgende link https://www.facebook.com/Wies.Wijzer.Kuurne/ . Zo kom je terecht op de FB-pagina van Wies Wijzer! Je vindt er tevens vanaf nu alle foto's van activiteiten die op school doorgingen alsook andere nuttige info.

Wie wel een Facebook-account heeft kan natuurlijk ook terecht bij de Wies Wijzer pagina!

OPENDEURDAG WIJZER

Opendeur Wijzer november

Sportdag 2018

sportdagDe weergoden waren ons iets minder gunstig gezind maar we klagen niet...het bleef droog. De ganse dag konden de kinderen genieten van de verschillende sporten onder een grijze hemel! Het was een supersportieve dag waar zowel klein als groot ten volle kon van genieten. Dank aan het organiserend team, de kinderen en de leerkrachten! U kan klikken op de foto of deze link om een impressie van deze dag te krijgen!

SPA 2018

12-13LiNiettegenstaande een druilerig dag, was de eerste dag van onze reis naar Spa een schitterende beleving. We startten de dag met een bezoek aan het bezoekerscentrum van Spa Monopole. Daarna volgden de koolmijn van Blegny en 'la promenade des artistes'.

De tweede dag ook weer een avontuurlijke dag gehad. Eerst volgden we de bedding van de Ninglinspo waar we op rotsen, over boomstammen en andere hindernissen moesten klauteren. In de namiddag trotseerden we grote hoogten op apenbruggen, Tiroliens en een heuse rappel van 8 meter. De avond werd afgesloten met een ritje met een legervoertuig en de show, verzorgd door de leerlingen.ambiance. Daarna lekker bedje in slapen, zzz......zzz... .

De driedaagse sloten we af met een bezoekje aan Plopsacoo. Het werd een zonovergoten superdag! Zonder vertraging kwamen we uiteindelijk aan in Kuurne om 20 uur!

De driedaagse naar Spa was 'formidable'. Klik hier voor de foto's!

Winterfestijn, 3 februari 2018

winterfestijn

Op 3 februari organiseren we in school een heus Winterfestijn. U kan lekker komen eten van ons stoofvlees met frietjes of vol au vent met frietjes. Voor de niet-carnivoren onder ons hebben we ook veggieburgers. Daarna kan u nog lekker nagenieten bij een drankje terwijl uw kinderen een filmpje meepikken in onze kinderbioscoop. Meer info en het inschrijvingsformulier is te vinden via deze link.

Kleuter-opendeur

kleuteropendeur 2017

Ben je op zoek naar een keitoffe school voor je kleine spruit? Kom dan zeker eens langs op onze opendeur op vrijdag 8 december 2017 tussen 16u00 en 18u00. We beantwoorden graag al je vragen en geven je met plezier een rondleiding. Niet vrij op 8 december? Neem gerust contact op met de school. We maken ook graag op een ander moment tijd voor je vrij.

Welkom mevrouw Marieke

MariekeVanmorgen startte mevrouw Marieke Vanhoeck als administratief medewerker op onze school. We wensen Marieke van harte welkom in ons team en veel succes met haar nieuwe uitdaging. Marieke vervangt mevrouw Micha Breemeersch gedurende haar afwezigheid. Marieke is meestal op maandag en donderdag op het secretariaat van de school aanwezig.

Kom kijk en doedag in het kleuter

Bent u of kent u ouders die nog op zoek zijn naar een school voor hun kleine ukkepuk? Kom dan zeker samen met je peuter eens langs op onze open klasdag op woensdag 25 oktober 2017 (van 9u00 tot 11u00). Iedereen van harte welkom!

kom kijk facebook wijzer